Alina Bica, acuzaţii dure: „N-ai nicio şansă în faţa sistemului. Te OMOARĂ la propriu” VIDEO

Alina Bica face acuzații dure față de sistemul judiciar din România, în care, spune ea, se fac abuzuri care uneori conduc chiar la moartea "la propriu" a victimelor acestora.

RomaniaTV.net
10 feb. 2017, 21:14
Alina Bica, acuzaţii dure: „N-ai nicio şansă în faţa sistemului. Te OMOARĂ la propriu” VIDEO

Fosta șefă DIICOT, Alina Bica, vorbește despre abuzurile la care sunt supuși cei cu dosare penale, dar și despre modul în care fac presiuni asupra inculpaților.

„N-ai nicio şansă în faţa sistemului. Pentru că dumnealor nu se limitează doar la a te trimite în judecată sau la a-ţi inventa dosare. Îţi iau dreptul la muncă, îţi atacă familia, îţi îndeparteazî prietenii. Practic te aduc în situaţia în care să cedezi şi să-ţi doreşti pur şi simplu să fii lăsat în pace. Ştiţi ce mi se pare mie groaznic? Împrejurarea că oamenii ăştia par a fi autişti. Aruncă nişte idei foarte înalte – statul de drept, justiţia, asanarea morală a societăşii – dar ei sunt la fel de penali ca aceia pe care îi investighează. Iar unitatea de măsură este duală. Dacă faci ce doresc ei, îţi merge bine şi eşti cu ei, daca nu, te omoară la propriu. Cam aşa stau lucrurile”, a declarat Alina Bica la România TV.