ALINA BICA, deranjată de întrebarea unei jurnaliste legate de sacoul pe care îl poartă VIDEO

Alina Bica a declarat, vineri, că nu a fost "hăituită în penitenciarul Târgşor, însă unele deţinute şi-au exprimat "nemulţumirea" pentru că au fost arestate în cauze instrumentate de DIICOT. Pe de altă parte, Bica s-a arătat deranjată de "insinuările" unei jurnaliste legate de sacoul cu care aceasta a venit îmbrăcată la ICCJ. 

24 apr. 2015, 09:55
ALINA BICA, deranjată de întrebarea unei jurnaliste legate de sacoul pe care îl poartă VIDEO

Alina Bica s-a prezentat, vineri, la Înalta Curte de Casație și Justiție, la primul termen din dosarului ANRP1 în care fosta șefă DIICOT și alte persoane au fost deferite justiției pentru acordarea de despăgubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitală.

La plecare, Alina Bica a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor dacă îl primeşte în vizită pe Traian Băsescu, însă a dezminţit că a fost hăituită la Târgşor.

„Nu m-a hăituit nimeni în puşcărie, la Târgşor. Şi-au exprimat nemulţumirea în legătură cu faptul că au fost arestate în anumite cauze ale DIICOT„, a spus Bica.

Pe de altă parte, Bica a ţinut să o pună la punct pe o jurnalistă  care i-a pus o întrebare legată de sacoul pe care îl purta:

„Este greşit. Dacă mergeţi în orice outlet şi căutaţi, sacoul meu costă 80 de dolari. Este din SUA şi am chitanţă. Insinuarea dvs este total nepotrivita. După 18 ani de muncă, orice om işi permite să-şi cumpere o haină şi să insinuaţi astfel de lucruri nu este frumos”.