Alina Bica, HUIDUITĂ în Penitenciarul Târgşor VIDEO

Alina Bica, fosta şefă DIICOT, trece prin momente teribile la penitenciarul Târgşor. Avocata ei Laura Voicu susţine că Bica este huiduită de celelalte deţinute.

06 apr. 2015, 07:53
Alina Bica, HUIDUITĂ în Penitenciarul Târgşor VIDEO

Laura Voicu a spus că Alina Bica, fosta șefă DIICOT, are parte de condiții groaznice în închisoare. Cele peste 200 de deținute îi strigă diverse lucruri atunci când aceasta iese în curte.

Oamenii de la Târgşor sunt respectuoşi. Doamna Bica este ţinută în carantină, singură în cameră. Este într-un penitenciar în care atunci când traversează curtea, cele 200 de deţinute de acolo îi strigă foarte multe lucruri pentru că majoritatea dosarelor au fost făcute de dumneaei la DIICOT. Este îngrozitor„, a declarat Laura Voicu la DNA.

Alina Bica, aflată în arest în dosarul despăgubirilor ilegale de la ANRP, a fost mutată, joi, din arestul Poliţiei Capitalei la Penitenciarul Târgşor.

Alina Bica a fost trimisă în judecată, în 15 decembrie 2014, pentru că, în calitate de reprezentant al Ministerului Justiţiei în comisia ANRP, împreună cu membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, i-a aprobat omului de afaceri Gheorghe Stelian, în 2011, despăgubiri pentru un teren de 13 hectare supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

CITEŞTE ŞI Judecătorii, nelămuriţi de unele acuzaţii aduse Alinei Bica. DNA este solicitată să vină cu explicaţii