Alina Crişan, prinsă de logodnic cu AMANTUL. Urma să facă NUNTA

Alina Crisan, fosta componenta a trupei ASIA,urma sa se marite cu portughezul Didier Nunes. Artistul a anulat toate planurile dupa si-a dat seama ca iubita sa il insala cu un amant.

18 ian. 2017, 07:40

Didier Nunes a facut dezvaluiri incredibile pentru WOWbiz.ro si a confirmat faptul ca relatia cu Alina Crisan este deja istorie.

„Urma sa ne casatorim, e adevarat. Eram, practic, logoditi! Discutasem chiar si de un copil. Trebuia doar sa gasim un moment bun”, a spus portughezul.

Un model SUPER SEXY a refuzat sa se mai culce cu amantul în vârstă de 55 de ani. Ce a urmat este INCREDIBIL

Cum si-a dat seama ca este inselat: „Uite cum s-a intamplat: duminica seara, eram la niste prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce faceam: glume, schetch-uri, caterinca. Prostii, ce fac prietenii intre ei. Si ca sa vizualizam fiecare ce in filmat, am logat toti telefonul la televizor. A venit si randul Alinei sa conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmulet, toata lumea radea. Alina iese din filmulet dar uita ca inca este conectata la televizor cu telefonul. Noi vorbeam, cand la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: Buna ce faci, mai esti acolo? Ea raspunde: Inca sunt aici, iubire, vorbim dupa! Am citit fiecare litera tastata de degetul ei! Fiecare litera! In momentul ala mi-a plecat pamantul de sub picioare! Ma uitam in dreapta, ma uitam in stanga – toata lumea se uita la televizor si nu le venea sa creada. Ea era in camera dar nu stia ce se intampla in jur. Era la masa, langa mine, cand vorbea cu ala. Si ii zic: Cu cine dracu’ vorbesti? Cu Bogdan, cu iubire? In momentul ala a facut pe ea! A sters tot si a inceput sa se balbaie: ca a gresit, ca nu trebuia sa trimita, ca nu-i adevarat! In momentul ala, m-am pierdut total si totul s-a prabusit: planuri, copii, casatorie… Totul a murit! Ea, Alina Crisan, mi-a furat doi ani din viata! Asta doare cel mai mult”.

MIREASA INFIDELĂ. I-a trimis iubitului, din greşeală, poze cu amantul. Ce a urmat FOTO

Didier Nunes, Ddy Nunes pe numele de scena, a mai spus că Alina i-a recunoscut ca este cu Bogdan de peste o luna: „A venit azi acasa, am vorbit un pic si mi-a confirmat ca este cu un Bogdan de o luna si ceva. Mi-a cerut scuze, sa o iert! I-am raspus ca nu pot sa o iert acum. Daca femeia iti face chestia asta o data, o sa faca si a doua oara”.