Alina de la Exatlon, cu SÂNII la VEDERE. De ce şi-a schimbat silicoanele FOTO

Alina Pană, una dintre cele mai sexy concurente de la Exatlon, i-a cucerit pe telespectatori nu numai cu farmecul personal, dar şi cu felul în care arată.

22 iun. 2018, 10:49

Alina Pană are nenumărate titluri la competiţiile de culturism, însă a câștigat de trei ori, în 2014, 2015 și 2015, şi concursul „Bikini Fitness Cipru”. „Războinica” a recunoscut că are operaţii estetice.

„Am recurs la operaţii estetice, am implant mamar şi, dacă aş da timpul înapoi, aş opta din nou pentru această operaţie. Eu am făcut două, de fapt. Primele implanturi au fost puse acum opt ani, iar ulterior, patru ani mai târziu, din cauza concursurilor de fitness la care participam, topind foarte multă grăsime de pe corp, am văzut că e nevoie să fac din nou unele modificări în zona bustului”, a spus Alina Pană pentru Click!.

Alina de la Extalon, trădată de bărbatul vieţii ei. „M-a înşelat mult de tot în primii doi ani…”

Alina Pană a avut oferte de a se dezbrăca în Playboy: „Am fost întrebată acum şase ani, datorită concursurilor la care participam, dacă vreau să pozeze pentru revista Playboy. Răspunsul meu a fost negativ, este la fel şi acum şi acesta va fi toată viaţa. Am decis să nu mă dezbrac, pentru că îmi respect foarte tare familia, pe mama şi pe fratele meu”.