Alina Gorghiu: În Româna lui 2016, ticăloşia are nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu

Copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, i-a acuzat pe Liviu Dragnea, Victor Ponta şi Călin Popescu Tăriceanu că vor "restauraţia statului ticălos", prin încercarea de demitere a Guvernului Cioloş, menţinerea lui Tăriceanu la şefia Senatului, impunerea lui Victor Ponta la şefia Camerei Deputaţilor şi o eventuală suspendare din funcţie a preşedintelui Klaus Iohannis.

24 mai 2016, 16:41
Alina Gorghiu: În Româna lui 2016, ticăloşia are nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu

Miza acestor alegeri (…) nu este aceea de a câștiga din mâinile PSD oraș după oraș, comună după comună. PSD pregătește cea mai puternică ofensivă împotriva PNL, a Guvernului, a justiției, a președintelui României, împotriva oricărei norme democratice„, a spus Alina Gorghiu, în cadrul evenimentului de aniversare a 141 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, potrivit Agerpres.

Ea a afirmat că PSD dorește să pună aceste planuri în practică înainte de alegerile parlamentare.

În România anului 2016, ticăloșia are un nume: Dragnea, Ponta, Tăriceanu. Îmi pare rău să spun acest nume la aniversarea PNL. Acești trei oameni încearcă să genereze cea mai acută, puternică criză prin care poate trece România. De la o demitere a Guvernului, menținerea lui Tăriceanu în funcția de președinte al Senatului, o eventuală suspendare a președintelui României fac parte din planurile PSD pe care ar dori să le pună în practică chiar înainte de alegerile parlamentare”, a mai afirmat Alina Gorghiu, precizând că aceştia pregătesc ”restauraţie a statului ticălos”.

„Cei trei iau în calcul toate variantele ca să poată prelua puterea, iar România va deveni un Hexi Pharma la nivel național, iar lupta anticorupție se va dilua, pas cu pas, cu ei în fruntea României. (…) Miza PNL este să oprească acest lucru. (…) Aceasta este miza alegerilor din 2016„, a declarat Gorghiu.

CITEŞTE ŞI: Gorghiu: Ponta, Dragnea şi Tăriceanu au deţinut puterea, dar nu au schimbat nimic în domeniul sănătăţii