Alina Puşcaş, selfie de gravidă cu băieţelul în braţe. „Amândoi se fac mari foarte repede” FOTO

Alina Puşcaş este în al nouălea cer de când a rămas însărcinată pentru a doua oară şi a aflat că urmează să fie mamă de fată. Vedeta se bucură încă de fiecare moment din primul an de viaţă al fiului ei, Alexandru, şi experimentează senzaţia de proaspătă mămică şi gravidă simultan, împărtăşind din aceste bucurii şi cu prietenii ei virtuali.

29 iul. 2016, 09:03

Alina Puşcaş a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare cu micuţul Alexandru în braţe, semnalând însă şi burta de gravidă. „Amândoi creştem foarte repede. Să facem o poză. Fotografia mea din lift. Băiat mic. Versiunea mea blondă. Mamă. Însărcinată din nou. Fetiţă pe drum. Modă de copil. Stil de stradă”, este mesajul care însoţeşte imaginea postată de Alina Puşcaş pe o reţea de socializare.

Citeşte şi Alina Puşcas, gravidă în luna a cincea. Vezi cum poate arătă acum prezentatoarea

Alina Pușcaș și partenerul ei de viață, doctorul Mihai Stoenescu, au devenit părinţi pentru prima dată, anul trecut, pe 29 august, când prezentatoarea TV a adus pe lume un băieţel care a primit numele Alexandru. În primăvară, prezentatoarea TV a dezvluit că așteaptă o fetiță.