Alina Puşcaş a ANULAT o EMISIUNE din cauza CONTRACŢIILOR

Alina Puşcaş se pregăteşte intens pentru venirea primului copil pe lume. Cu toate că a intrat în luna a opta de sarcină, prezentatoarea TV nu renunţă la stilul de viaţă foarte agitat şi încărcat. Mai mult decât atât, recent, datorită sarcinii, Alina Puşcaş nu a mai putut ajunge la o emisiune.

RomaniaTV.net
17 iul. 2015, 10:53
Alina Puşcaş a ANULAT o EMISIUNE din cauza CONTRACŢIILOR

Alina Puşcaş a fost nevoită să facă un lucru de neiertat în concepţia sa. Mai exact, Alina Puşcaş a trebuit să anunţe că nu mai poate fi prezentă în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, deşi îşi anunţase de ceva timp prezenţa. Totul s-a datorat unor contracţii mai puternice. Ca după acest incident imaginea sa să nu aibă mult de suferit, Alina Puşcaş a intrat în direct prin telefon la emisiunea respectivă.

Alina Puşcaş mai vrea un copil. „Nu mă opresc aici!”

Sarcina avansată o obligă pe Alina Puşcaş să se odinească, chiar dacă, din fire, e foarte energică şi acceptă cu greu gândul că trebuie să stea mai mult în pat.

„Peste o lună o să nasc. Deocamdată nu ştiu cum. O să aleg cezariană dacă naşterea naturală e prea riscantă şi aşa consideră medicul meu. Nu ştiu dacă sunt pregătită să fiu mamă. A fost o sarcină grea, mai ales pentru că aveam filmari noaptea. Dar eu am tras tare”, a spus Alina Puşcaş.

Citeşte şi  Alina Puşcaş are probleme mari cu SILICOANELE