Alina Puşcaş a născut un băieţel

Frumoasa actrita si prezentatoare tv Alina Puscas a nascut aseara, la o clinica privata din Capitala. Cu ochii in lacrimi, vedeta si-a strans pentru prima oara la piept baietelul.

30 aug. 2015, 07:52

Alina Puşcaş a devenit mamă cu două zile mai devreme. Vedeta TV a trecut prin mari emoţii în momentul în care a avut primele semne prevestitoare că momentul mult aşteptat se apropie. Potrivit unei prietene bune de-a acesteia, Alina s-a temut chiar că nu va ajunge la timp la clinica privată unde avea totul pregătit, pentru a putea intra în cezariană.

Ce spune Alina Puşcaş despre tatăl copilului ei

Potrivit www.spynews.ro, atat Alina, cat si bebelusul sunt bine. Baietelul a cantarit la nastere 3.050 grame. Vedeta Antenei 1 este bucuroasa ca a nascut in zi de sarbatoare, Taierea capului Sfantului Ioan Botezatorul. Mai mult, baietelul va primi numele Alexandru, de la sfantul pe care il sarbatorim pe 30 august.

Prezentatoarea tv, care si-a ascuns sarcina timp de mai bine de patru luni, a confirmat recent faptul ca partenerul sau este stomatologul Mihai Stoenescu, in varsta de 40 de ani. Ziarele mondene au scris faptul ca tanara va fi o mamica singura, intrucat medicul este casatorit si are copii, insa Alina a tinut sa nege afirmatiile aparute. „Zvonurile pot ramane la stadiul de zvonuri. Nu e cazul sa comentez. Formam un cuplu si asteptam cu emotie nasterea copilasului nostru”, a declarat in urma cu cateva saptamani Alina Puscas.