Alina Puşcaş: „Mi se părea un străin”

Alina Puşcaş este în al nouălea cer de când a devenit mămică. Chiar dacă acum fericirea pe care o simte în suflet nu se mai compară cu nimic altceva, vedeta trustului Intact a recunoscut într-un interviu recent că la începutul sarcinii îşi considera bebeluşul un străin.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 09:25
Alina Puşcaş: „Mi se părea un străin”

Alina Puşcaş a devenit mămică în urmă cu două luni. De când l-a adus pe lume pe micuţul Alexandru, viaţa vedetei s-a schimbat radical.

Pentru a împărtăşi această experienţă şi cu celelalte mămici, Alina Puşcaş a acordat un interviu celor de la Antena Stars, în care a mărturisit că a durat ceva timp până să se adapteze cu programul nou-născutului, pe care l-a început îi considera un străin, căci nu-i venea să creadă că bebeluşul din burtica ei este acum o fiinţă vie.

Alina Puşcaş, decizie RADICALĂ la scurt timp după ce a născut. Nimeni nu se gândea să o facă aşa repede

„Prima lună a fost una plină de nopţi nedormite. Mi s-a spus că sunt o mamă norocoasă pentru că Alexandru doarme câte 3-4 ore pe noapte. Era o senzaţie bizară, pentru că până la urmă mi se părea un străin. A fost un moment şocant.

Ulterior, când am început să-l alăptez, să petrec foarte mult timp alături de el am început să mă apropii de el şi să vină sentimentul acela de iubire. Mai am încă vreo 4 kg de dat jos, dar încă nu m-am apucat de dietă şi nici de sport, pentru că încă nu am voie”, a declarat Alina Puşcaş.

Citeşte şi  Alina Puşcaş arată extraordinar la două săptămâni după ce a NĂSCUT. FOTO