Alina Puşcaş, decizie RADICALĂ la scurt timp după ce a născut. Nimeni nu se gândea să o facă aşa repede

Alina Puşcaş a devenit mamă la sfârşitul lunii august, dar nici nu a apucat să se refacă bine după naştere, că a şi luat o decizie privind viitorul. 

RomaniaTV.net
05 sept. 2015, 10:57
Alina Puşcaş, decizie RADICALĂ la scurt timp după ce a născut. Nimeni nu se gândea să o facă aşa repede

Alina Puşcaş va deţine recordul celor mai grăbite mămici din showbizul autohton, potrivit Libertatea. Deşi a născut un băieţel la sfârşitul lunii august, şatena se va întoarce la mijlocul săptămânii viitoare pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, după cum au dezvăluit surse din echipa show-ului.

Prin urmare, prezentatoarea TV îşi va relua jobul într-un timp scurt, circa trei săptămâni de la naşterea copilului, surclasând-o astfel pe colega ei de trust Mirela Vaida, care a revenit pe „sticlă” după doar două luni şi jumătate.

„Săptămâna aceasta, concurenţii de la «Te cunosc de undeva» au avut antrenamente, pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor pe care le interpretează şi pentru a învăţa coregrafiile. Săptămâna viitoare – joi şi vineri – vor veni şi prezentatorii, Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi”, au declarat persoane din echipa emisiunii.

Alina Puşcaş a născut pe 29 august, iar băieţelul ei, care va primi numele Alexandru, a cantarit la nastere 3.050 grame.

Alina Puşcaş a şi publicat pe un site de socializare o primă imagine cu băieţul ei. Chiar dacă în forografie se văd doar picioruşele foarte mici ale lui Alexandru şi o babeţică pe care scrie „Born to be loved” (N.r.: Născut să fiu iubit), Alina şi-a asigurat prietenii virtuali că micuţul ei este un băiat foarte frumos.