Alina Puşcaş, MOMENTE DRAMATICE. Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Mi se părea că nu am niciun rost în viaţă!”

Alina Pușcaș a vorbit despre un moment dificil din viața ei. Vedeta a traversat o perioadă complicată, dar a reușit să treacă peste acest lucru, cu ajutorul prietenilor.

21 sept. 2018, 14:46
Alina Puşcaş, MOMENTE DRAMATICE. Mărturisire CUTREMURĂTOARE: „Mi se părea că nu am niciun rost în viaţă!”

Alina Pușcaș face parte dintre persoanele care s-au luptat cu depresia.

„Nu mi-a fost foarte greu să intru în pielea personajului din Fructul Oprit. Îmi doream ca personajul meu să răbufnească încă din primul sezon într-un fel sau altul. Nu am ajuns în viaţa mea într-un moment pe care să nu pot să-l controlez. Am avut şi eu depresii pe care le-am gestionat tot eu. Eu aş recomanda terapia. De cele mai multe ori poate nu găseşti omul potrivit ca să te deschizi. În unele relaţii nu am simţit nevoia să mă deschid atât de mult. Aveam doi prieteni cu care vorbeam aproape orice. Am avut o perioadă când am intrat în depresie pentru că nu ştiam în ce direcţie să o iau cu viaţa mea. Mi se părea că nu am niciun rost în viaţă. Trăiam un sentiment de inutilitate. Din senin m-am apucat de sală, mergeam zilnic. Am făcut sală non-stop şi m-am descărcat. Îmi era teamă că nu o să găsesc persoana care să mă înţeleagă şi atât”, a spus Alina Puşcaş.

Alina Puşcaş S-A CĂSĂTORIT! Primele imagini cu prezentatoarea şi soţul său GALERIE FOTO

În această vară, Alina Pușcaș a petrecut o vacanță de vis în China, alături de soțul ei, Mihai Stoenescu. Cei doi au împreună doi copii.