Alina Sorescu, dezvăluiri emoţionante după ce a născut cea de-a doua fetiţă: Ele îmi dau putere şi energie

Alina Sorescu a născut o fetiţă sănătoasă, acesta fiind al doilea copil pe care îl are cu Alexandru Ciucu, soţul ei. La câteva zile după naştere, cântăreaţa a mărturisit că se recuperează bine după operaţia de cezariană, că este fericită şi că s-a obişnuit cu micuţa Raisa.

04 mai 2016, 19:18
Alina Sorescu, dezvăluiri emoţionante după ce a născut cea de-a doua fetiţă: Ele îmi dau putere şi energie

Alina Sorescu a născut acum mai bine de o săptămână, iar miercuri, la braț cu soțul ei, creatorul de modă Alexandru Ciucu, a părăsit maternitatea în care Ana Raisa, cea de-a doua fetiță a lor, a venit pe lume.

„Ne-am simțit una pe alta din prima clipă și ne-am obișnuit imediat. Legătura mamă-copil este cu adevărat divină. Da, o alăptez și stăm non stop împreună, excepție făcând momentele pe care i le dedic surioarei ei mai mari, ca să nu simtă vreo gelozie. Cezariana este totuși o operație și durează un pic până îți recapeți forțele… Dar de data asta am avut și mai puțin timp să mă gândesc la mine, pentru că am două minunății de fetițe de crescut. Ele îmi dau putere și energie”, a declarat Alina Sorescu, potrivit click.ro.

Citeşte şi: Alexandru Ciucu, anunţ uluitor după ce soţia abia ce i-a născut soţia