Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, dezvăluiri EMOŢIONANTE despre fiicele lor: „Dumnezeu ne-a trimis fiecăruia dintre noi o copie fidelă”

Odată cu mărirea trupei vesele, cei doi au descoperit în fetiţele lor câte o miniatură, alături de care se bucură din nou de copilărie.

RomaniaTV.net
07 oct. 2016, 10:22
Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu, dezvăluiri EMOŢIONANTE despre fiicele lor: „Dumnezeu ne-a trimis fiecăruia dintre noi o copie fidelă”

Am pierdut deja şirul evenimentelor la care am participat alături de familia Alinei Sorescu şi a lui Alexandru Ciucu. Şi, odată cu cel de-al doilea botez, am realizat încă o dată cât de repede trece timpul. Sunt şase ani de la căsătoria lor, doi ani şi jumătate de la naşterea Elenei Carolina şi cinci luni de când a venit pe lume şi mezina Ana Raisa. Un tablou dominat clar de partea feminină, dar în care Alexandru Ciucu nu se simte copleşit, ci provocat şi… alintat.

Cum te-ai reacomodat, Alina, cu un bebeluș în casă?

Alina: Să știi că la început aveam impresia că a trecut o eternitate de când a fost și Carolina bebeluș… Deși între fete sunt doar doi ani și jumătate. Dar m-am mobilizat rapid, știam ce mă așteaptă, așa că mi-am reintrat imediat în rol: alăptat, schimbat scutec, trezit noaptea etc. A fost și este mai greu acum, având doi copii mici în casă, dar, culmea, la al doilea copil am fost mai relaxată. A contat enorm experiența.

Citeşte şi  Alina Sorescu, dezvăluiri emoţionante după ce a născut cea de-a doua fetiţă: Ele îmi dau putere şi energie

Cât de repede ți-ai revenit?

Alina: Şi Carolina este la o vârstă la care are mare nevoie de mine si nu am avut de ales: a trebuit să îmi revin repede. Pentru ele! Mai ales că m-am ocupat singură de cea mică.

Bunicii sunt, cred, iar la datorie.

Alex: Bunicii, în mod special cei din partea Alinei, au fost la datorie încă din perioada primei sarcini, şi acum putem spune că au turat motoarele, odată cu naşterea Raisei.

Alina: Da, marele meu sprijin sunt părinţii mei, care mă ajută necondiţionat; în mod special în ceea ce ţine de Carolina. Cu siguranţă a contat faptul că am ales în cunoştinţă de cauză să alăptez exclusiv şi să îmi adun toate forţele. E un proces lung şi obositor, dar care desăvârşeşte legătura mamă-copil.

Ce e diferit de data aceasta?

Alina: Că e şi mai mare gălăgia din casă. Că, pe lângă îngrijirea propriu-zisă a fetelor, trebuie să fim atenţi şi la interacţiunea lor; să se iubească şi să înveţe să împartă totul una cu cealaltă.

Vezi pe okmagazine.ro restul acestui interviu