Alina Vidican şi Carmen Harra se ameninţă cu procese. Prezicătoarea susţine că fosta doamnă Borcea are un nou iubit

Scandalul dintre Alina Vidican şi Carmen Harra e la un pas să ajungă în instanţă. După ce Carmen Harra a afirmat că a văzut-o pe Alina în tandreţuri cu un bărbat, fosta soţie a lui Cristi Borcea a negat aceste zvonuri. Nervoasă, celebra prezicătoare a atacat-o spunând că e un nimeni care n-a realizat nimic pe planeta asta. Alina o ameninţă acum pe Carmen Harra cu procese pentru calomniile aduse.

06 feb. 2017, 05:22
Alina Vidican şi Carmen Harra se ameninţă cu procese. Prezicătoarea susţine că fosta doamnă Borcea are un nou iubit

Văzând în presă declaraţiile prezicătoarei Carmen Harra, conform cărora şi-ar fi refăcut viaţa după divorţul de Cristi Borcea, Alina s-a grăbit să-i închidă acesteia gura.

„Am citit în presă că aş iubi din nou. Îmi iubesc copiii, îmi iubesc familia. Nu există niciun bărbat în viaţa mea şi nici nu m-am gândit la asta. Fiul meu, Alexandru, este singurul băiat din viaţa mea. Aşa că o rog pe Carmen Harra să nu mai facă afirmaţii gratuite în ceea ce mă priveşte. Eu ştiu că ea caută publicitate dar o informaţie de acest gen ar trebui şi probată. O rog să nu mai intre în viaţa mea cu acuze nefondate. Singurul bărbat care m-a vizitat a fost fratele meu. Sunt alături de Cristi sufleteşte, eu şi Alexandru ne rugăm în fiecare seară pentru tati să se însănătoşească. Avem o relaţie bună şi între noi va exista o legătură sufletească întotdeauna. Avem doi copii minunaţi şi am fost 13 ani împreună, practic am crescut lângă el.”, declara Alina în exclusivitate pentru emisiunea CANCAN.RO de la România TV.

„În primul rând, eu nu ştiu cine e Alina Vidican pentru că n-a creat nimic şi n-a realizat nimic pe planeta asta. Chiar îi doresc să facă ceva cu viaţa ei pentru că banii lui Borcea o să se ducă. Face afaceri într-o ţară în care stă ilegal. N-am nevoie de publicitate cu dra nimeni.”, i-a răspuns Carmen Harra într-o emisiune, la România tv.

„Ar face bine Harra să probeze ceea ce spune altfel o aşteaptă un proces de toată frumuseţea, poţi să spui despre mine ce vrei, am un milion de defecte dar sunt un om corect, onest şi fidel.”,  a fost replica Alinei.