Alina Vidican, văzută cu un tip misterios în SUA: „Se ţineau de mână”. Ce spune fosta doamnă Borcea despre bărbatul din viaţa ei

Alina Vidican pare pregătită să treacă peste divorţul de Cristi Borcea. Cel puţin aşa susţine prezicătoarea Carmen Harra, care a povestit că a văzut-o pe blondă alături de un tânăr în SUA. Fosta doamnă Borcea a ţinut să facă lumină în această poveste si spune totul despre noul barbat din viata ei.

RomaniaTV.net
28 ian. 2017, 16:32
Alina Vidican, văzută cu un tip misterios în SUA: „Se ţineau de mână”. Ce spune fosta doamnă Borcea despre bărbatul din viaţa ei

Fosta sotie a lui Cristi Borcea a sarit ca arsa dupa ce prezicatoarea Carmen Harra a declarat ca a vazut-o alături de un alt bărbat in America.

„Am citit în presă că aş iubi din nou. Îmi iubesc copiii, îmi iubesc familia. Nu există niciun bărbat în viaţa mea şi nici nu m-am gândit la asta. Fiul meu, Alexandru, este singurul băiat din viaţa mea. Aşa că o rog pe Carmen Harra să nu mai facă afirmaţii gratuite în ceea ce mă priveşte. Eu ştiu că ea caută publicitate, dar o informaţie de acest gen ar trebui şi probată. O rog să nu mai intre în viaţa mea cu acuze nefondate. Singurul bărbat care m-a vizitat a fost fratele meu. Sunt alături de Cristi sufleteşte, eu şi Alexandru ne rugăm în fiecare seară pentru tati să se însănătoşească. Avem o relaţie bună şi între noi va exista o legătură sufletească întotdeauna. Avem doi copii minunaţi şi am fost 13 ani împreună, practic am crescut lângă el”, a spus Alina Vidican.

La rândul ei, Carmen Harra a declarat la România TV că între Alina Vidican şi bărbatul cu care a fost văzută existau anumite tandreţuri pe care le-a văzut mai multă lume. „Eu o sfătuiesc pe domnişoara să facă ceva u viaţa ei, că banii lui Borcea se duc. Eu nu am nevoie de publicitate cu domnişoara nimeni. Se ţineau de mână… S-a întâmplat demult, am văzut-o de sărbători, când îmi cumpăram mâncare de la restaurantul Vendetta. Am crezut că e un lucru pozitiv pentru ea, că eu i-am spus că nu o să rămână cu Borcea. Bănuiesc că pentru asta are supărare, deşi eu i-am spus un adevăr”, a spus Carmen Harra.