Aliniere bizară a planetelor duminică. Ar putea urma cutremure mari

Luna, Marte şi Venus vor forma o conjunctură terifiantă în următoarele zile. Cele trei corpuri cereşti se vor alinia unul în spatele altuia.

23 mai 2015, 21:48
Aliniere bizară a planetelor duminică. Ar putea urma cutremure mari

Punctul maxim va fi duminică, pe 24 mai, dar astrologii nu privesc cu ochi buni fenomenul. Din Antichitate, alinierea celor trei astre a fost asociată cudezastre naturale și cutremure puternice. 

Conjunctura rară pe care o formează Marte, Venus și satelitul nostru natural, cu doar o săptămână înainte ca Luna plină să intre în zodia Săgetătorului, este uimitoare.

Dacă cerul nopților de mai va fi senin, vom putea observa cu ochiul liber alinierea celor trei corpuri cerești, care vor apărea foarte aproape unul de altul, deși se află a peste 130 de milioane de kilometri depărtare. 

Olandezul Frank Hoogervorst a făcut o declarație alarmantă care ne poate îngrijora, dat fiind gravitatea sa. În urma unor calcule care au vizat poziția planetară, cercetătorul a informat că în perioada 25-29 mai 2015, din cauza alinierii unor planete, pe Pământ se vor produce cutremure de magnitudine 9.

El a făcut un studiu pe ultimii 300 de ani, analizând producerea marilor cutremure și alinierea planetelor.
El susține că un mare cutremur se va produce în California, dar și alte zone ale Americii de Nord pot fi afectate, cum ar fi, Canada și statul Oregon.

Începând cu anul 1700 și până în anul 2011 au fost zece cutremure cu magnitudine cuprinse între 8,8 și 9,6 pe scara Richter. Cinci dintre ele au avut o ciclicitate de 252 de ani, iar celelalte cinci s-au produs la 55 de ani diferență unul de altul.

Interesant este faptul că Nostradamus susține într-un catren, faptul că se va produce un cutremur devastator , atunci când, într-o lună de mai, se vor alinia trei planete. În câteva zile, vom avea un spectacol grandios pe cer. Este vorba despre Marte, Venus și Lună care vor forma o conjunctură foarte rară.

Acest fenomen va putea fi observat cu ochiul liber. Evenimentul reînvie predicții sumbre care vin din mitologie. Alinierea celor trei planete este asimilată cu sfârșitul lumii. Aceste fenomene sunt precedate de luna sângerie care este asemuită cu venirea lui Christos pe pământ.

Biblia avertizează că soarele se va preface în întuneric și luna în sânge, înainte de venirea Domnului. O aliniere similară Venus Marte a avut loc în mai 2011, când a avut loc un val de furtuni severe, tornade și inundații puternice, toate în America de Nord. Tornada numită Joplin a făcut ravagii în statul Kansas, distrugând localități întregi și soldându-se cu multe victime. Începând de sâmbătă, astronomii spun că privitorii vor putea să o vadă pe Venus de un alb strălucitor, lângă Marte, captând o strălucire roșie, unite printr-o semilună.