Altex deschide magazine noi la Deva şi Cernavodă la care face angajări

Altex mai deschide un magazin în Deva unde angajează momentan 16 oameni, şi la un altul la Cernavodă unde angajează patru oameni. Iată posturile şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi. 

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 06:26
Altex deschide magazine noi la Deva şi Cernavodă la care face angajări

Oferta de muncă la Altex în Deva

Altex angajează la Deva casiere cu minimum şase luni experienţă relevantă în acest post, cu studii medii şi cunoştinţe de operare PC (Microsoft Office – Word, Excel , E-mail), cu toleranţă crescută la stres, capacitate de lucru sub presiune, stabilitate emoţională, empatie.

Candidatul potrivit pentru postul de asistent vânzări la Altex are experienţă relevantă în promovarea şi vânzarea de produse electronice, electrocasnice, entertainment, IT şi comunicaţii; cel puţin studii medii şi cunoştinţe de operare PC, toleranţă crescută la stres, capacitate de lucru sub presiune, stabilitate emoţională, empatie.
19 septembrie e termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste locuri de muncă. 

Detalii despre posturile vacante la Altex în Deva, aici.

Altex angajează patru casiere şi asistenţi vânzători la magazinul pe care urmează să îl deschidă la Cernavodă. Până pe 21 septembrie se primesc CV-uri pentru posturile vacante la Altex în Cernavodă. Amănunte, aici.