Alţi doi membri CNA, audiaţi la DNA în cazul plângerii depuse împotriva Laurei Georgescu

Narcisa Iorga, membru în Consiliul National al Audiovizualului, s-a prezentat joi la DNA, pentru a fi audiată ca martor în cazul plângerii depuse împotriva Laurei Georgescu de către PP-DD.

24 iul. 2014, 09:55
Alţi doi membri CNA, audiaţi la DNA în cazul plângerii depuse împotriva Laurei Georgescu

La intrarea în sediul DNA, Narcisa Iorga a declarat că Laura Georgescu ar fi trebuit să îşi dea demisia din funcţia de preşedinte al CNA încă de la momentul apariţiei primelor înregistrări în presă, scrie Agerpres.

Tot joi, la sediul DNA, este audiat şi un alt membru al CNA, Florin Gabrea.

Miercuri, au dat declaraţii în faţa procurorilor Laura Georgescu, Valentin Jucan, Viorel Vasile Buda şi Răsvan Popescu.

Audierile în acest caz au loc după ce preşedintele PP-DD, Simona Man, şi Liliana Mincă, deputat PP-DD, au depus la Direcţia Naţională Anticorupţie o sesizare privind posibilele acte de corupţie ale preşedintelui CNA, Laura Georgescu, şi solicită demisia acesteia.

CITEŞTE ŞI Laura Georgescu, şefa CNA, audiată la DNA

‘Ca urmare a apariţiei în spaţiul public a înregistrărilor care dovedesc că Laura Georgescu, în calitate de preşedinte al CNA, încearcă să obţină foloase care nu i se cuvin, sub formă a cinci laptopuri, pentru faptul că aceasta favorizează şi protejează anumite persoane şi televiziuni, PP-DD cere demisia Laurei Georgescu din funcţia de conducere a Consiliului Naţional al Audiovizualului, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit textului denunţului, PP-DD solicită începerea urmăririi penale şi tragerea la răspundere pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă.