ALUNECARE de TEREN în Mehedinţi. Un bărbat a murit după ce maşina sa a fost ÎNGHIŢITĂ de PĂMÂNT

Ploile torenţiale au făcut prăpăd în judeţul Mehedinţi. Din cauza unei alunecări de teren, o maşină, în care se afla un bărbat, a fost înghiţită de pământ, informează România TV. Din păcate, medicii nu au mai reuşit să îi salveze viaţa bărbatului. De altfel, ploile puternice din ultimele zile au creat mai multe probleme în judeţ. Apa a intrat în mai multe gospodării, iar circulaţia pe mai multe şosele a fost îngreunată de aluviunile aduse. Pericolul nu a trecut, meteorologii au emis atenţionări cod galben în cinci judeţe din vestul României. 

15 sept. 2014, 07:24
ALUNECARE de TEREN în Mehedinţi. Un bărbat a murit după ce maşina sa a fost ÎNGHIŢITĂ de PĂMÂNT

Un şofer a murit după ce a fost surprins de o alunecare de teren, la ieşirea din Orşova, judeţul Mehedinţi. Din cauza ploilor torenţiale, pământul s-a surpat şi a căzut peste autoturism.

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti s-au deplasat la locul tragediei. Intervenţia pompierilor a fost una dificilă, deoarece aceştia au fost nevoiţi să meargă pe jos mai mult de un kilometru pentru a ajunge la maşină.

VEZI şi COD GALBEN de PLOI PUTERNICE în cinci judeţe

Pompierii au reuşit cu greu să îl scoată pe bărbat din maşină, iar medicii au încercat să îl resusciteze însă fără rezultat.

Ploile din ultimele zile au făcut prăpăd în judeţul Mehedinţi. Circulaţia a fost dată peste cap pe un drum naţional din cauza apei şi a aluviunilor de pe carosabil. Poliţiştii şi drumarii au intervenit la faţa locului pentru a curăţa drumul. Tot din cauza averselor, mai multe gospodării au fost inundate.

Citeşte şi COD PORTOCALIU şi GALBEN DE INUNDAŢII pentru mai multe râuri. Vezi HARTA cu zonele vizate