Am aflat cum s-au sustras deciziei judecătorilor. Violatorii din Vaslui AU SCĂPAT

Noi detalii scandaloase ies la iveală în cazul Ralucăi, fata din Vaslui care a fost violată în urmă cu mai bine de doi ani de zile de către şapte tineri. Condamnaţi la închisoare şi, în plus, să plătească victimei daune morale de 70.000 de lei, agresorii au scăpat fără să mai plătească vreun leu! Avocata victimei a dezvăluit cum au reuşit condamnaţii să se sustragă deciziei judecătorilor.

14 ian. 2017, 12:52

În vara anului 2016, Raluca cerea executarea silită a bunurilor deţinute de cei şapte tineri, dar, deşi au trecut şase luni de atunci, nici până azi nu a intrat în posesia niciunui ban, scrie cancan.ro. Aflaţi acum după gratii, violatorii au fost obligaţi să-i plătească Ralucăi daune morale în valoare de 70.000 de lei, însă acest lucru e aproape imposibil să se întâmple. Practic, fiecare dintre violatori trebuia să-i dea fetei suma de 10 mii de lei.

Citeşte şi Violatorii din Vaslui refuză să plătească daune victimei

„Victima nu a reuşit să vadă nici un ban de la cei şapte pentru că nu a identificat nici bunuri, dar nici conturi ale acestora. Probabil, au intuit vor fi condamnaţi la daune morale şi au înstrăinat în prealabil ceea ce deţineau”, a declarat avocatul Mioara Donosă, pentru CANCAN.ro.

Mai mult decât atât, cei şapte violatori din Vaslui au făcut recent o cerere de reviziuire a dosarului, pe care au înaintat-o instanţei, în speranţa că vor scăpa din spatele gratiilor.

Legat de toate acestea, avocata fetei a mai spus următoarele: „Din punctul de vedere al clientei mele, nu există nici un element care să schimbe pedepsele primite de violatori”.

Adolescenta nu a trecut nici acum peste dramă

Necazurile s-au ţinut lanţ pentru Raluca. La un an după cele întâmplate, eleva a decis să se angajeze ca vânzatoare la un magazin, însă acest lucru nu a ţinut prea mult, pentru ca băieţii din sat veneau la aprozar şi îşi băteau joc de ea. De asemenea, un apropiat al elevei violate mărturisea pe atunci că tânăra nu are un loc de muncă, asta deoarece nimeni nu o mai primeşte, deşi e o fată harnică.

Citeşte şi Vasluiul nu se dezminte: Poliţişti surprinşi la băut în timpul programului FOTO

Cei şapte tineri – cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din localitatea vasluiană Văleni, au primit pedepse cuprinse între 6 şi 10 ani de închisoare. Aceştia au fost acuzaţi că au sechestrat-o şi violat-o, timp de mai multe ore, în luna noiembrie din 2014, pe fata de 18 ani, care ulterior a fost transportată la spital. Potrivit cercetărilor făcute de către anchetatori, adolescenta a fost abuzată sexual în două rânduri, în aceeaşi seară. Ei sunt acum închişi în Penitenciarul de maximă siguranţă din Iaşi.