„Am făcut sex la serviciu!” 5 poveşti scandaloase petrecute pe sub birouri

Persoanele care vor să aibă parte de adrenalină la locul de muncă aleg să facă sex în locații inedite cu colegii de serviciu.

18 iun. 2015, 03:48

Sexul la serviciu e printre principalele fantezii ale femeilor, dar și ale bărbaților. Poveștile scandaloase despre aventurile petrecute pe sub birouri sau în băile companiilor au făcut furori pe internet. Sexul spontan la locul de muncă a devenit popular printre amatorii de exhibiționism.

Persoanele care vor să aibă parte de adrenalină la locul de muncă aleg să facă sex în locații inedite cu colegii de serviciu. Site-ul pentru femei marieclaire.com a făcut o listă cu cele mai scandaloase povești petrecute pe sub birourile unor mari companii.

Colegi cu o cauză comună

„Lucram pentru aceeași campanie electorală, timp de 15 ore pe zi, șapte zile din șapte, deci eram mereu unul în preajma celuilalt. Eram doar prieteni, până când mi-a spus să mă relaxez alături de ea, a făcut să pară ca un aranjament de afaceri. Am închis ușa biroului și ne-am făcut sex oral unul altuia. Am mai făcut dragoste o singură dată după aceea, dar am decis să mergem la un hotex de lux și să nu o mai facem la locul de muncă”, a spus Seth.

Dacă tot suntem aici…

„Eram șeful unui ONG în Washington și nu eram într-o relație serioasă, dar aveam o iubită la serviciu. Am băut cu ea și am decis să ne întoarcem la birou.  I-am spus că am ceva de luat din camerp și am închis ușa biroului. Am făcut sex chiar pe masa unde lucram, apoi pe scaunul biroului. A fost probabil cea mai bună partidă de sex pe care am avut-o vreodată”, a mărturisit Dan.

Un peisaj de milioane

Pe scurt: nu eu am făcut sex în această poveste. Pe când lucram în Times Square, toată lumea care se afla  la muncă  a inceput să șușotească și să se lipească de geam, când m-am dus să văd despre ce e vorba am văzut un cuplu care făcea sex chiar la biroul din clădirea de lângă noi. A durat 10 minute, iar noi n-am pierdut nici o secundă din acea partidă de sex. La un moment dat, când o făceau pe la spate, el și-a verificat telefonul. În orice caz, nu ne-au văzut cum ne holbam la ei când făceau sex, dar oamenii de deasupra lor țineau o pancartă în mâini pe care scria La ce vă uitați? Sunați-ne! A fost minunat!, a spus Jessica.

Cum să închei o afacere

M-am combinat cu o fată care lucra ca voluntar la locum meu de muncă. Ea spunea că nu ar trebui să ne ma vedem (voia o relație serioasă  care nu avea să se întâmple alături de mine), dar mereu mergeam să bem și eram împreună din nou. Într-o zi, pe când mă ajuta să închei o afacere, am început să ne sărutăm pe canapelele din hol. M-a urmărit până în birou și mi-a deschis cureaua, nici nu am avut timp să trag jaluzele că am început să facem sex pe masa de lucru. Să fiu sincer, a fost magic”, a declarat Michael.

Show time

„Eu și iubitul meu lucram într-un teatru și am făcut sex într-o cabină din sală, dar nu era niciun eveniment acolo deci nu au fost spectatori. Mereu mi s-a părut un loc ideal de a face sex, dar nu am putut să mă bucur de partidă, deoarece mă temeam din moment în moment că poate să intre cineva în cabină și să ne vadă făcând sex”, a spus Lisa.