Am scăpat de toate kilogramele în plus. Am amestecat doar lămâie cu…

Proprietățile utile ale curcumei sunt recunoscute la nivel mondial. Acest condiment are proprietati anti-inflamatoare, dezinfectante, antioxidante și antiseptice.

20 iul. 2017, 06:42
Am scăpat de toate kilogramele în plus. Am amestecat doar lămâie cu…

Adăugarea de curcuma in alimentatia dvs de zi cu zi poate întări sistemul imunitar, îmbunătăți circulația sângelui și accelera metabolismul.

De aceea, oamenii care doresc să piardă în greutate de multe ori încep să utilizeze turmeric. Astăzi vă vom împărtăși o reteta care nu este doar delicioasa, dar, de asemenea, este o băutură incredibil de utila. Cu ea puteți cu ușurință scăpa de kilogramele în plus și sa va detoxifiati corpul de toxine.

INGREDIENTE;
-3 litri de apă
-2-3 lămâi
-150 ml de miere
-2 linguri de turmeric

PREPARARE:
Se pune intr-un vas de trei litri apa. Se fierbe apa si apoi se lasa sa se raceasca putin, apoi se pune intr-un borcan. Se adaugă apoi mierea și curcuma.

Se spala lămâile și se taie felii subtiri. Se adauga apoi feliile de lămâi la amestecul de apa, miere si curcuma și se închide capacul. Se consuma in 24 ore, cat timp bautura este proaspata.

Înainte de utilizare, asigurați-vă că amestecati bine băutura. Se iau cate 120 de grame de trei ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte de mese. Aportul cursul este de trei săptămâni. Rezultatul va aparea intr-un timp foarte scurt.