„Am vazut cam tot in materie de cluburi, dar XS Lounge din Ploiesti m-a dat pe spate”. Mesajul unui clubber bucureştean

"Ma declar un impatimit al cluburilor de orice fel: de zi, de noapte, de weekend, lounge sau full services (dans, mancare, bautura artificii) si recunosc, am experimentat mai tot ce se putea, pe o raza de 100 de km. Mi-a placut LOFT la mare, NUBA in Bucuresti, iar La Brasserie intra si el in top 3 pentru ca e altfel fata de tot ce vazusem la noi. Ar mai fi cateva exemple de cluburi reusite din punct de vedere estetic, dar nu m-as intoarce dintr-un motiv simplu: oamenii. E important sa ai oameni ok in incinta, altfel se duce de suflet toata experienta si tot ce s-au chinui patronii sa faca pentru atmosfera.

RomaniaTV.net
12 dec. 2017, 06:29

De curand, dupa o zi de sambata petrecuta cu job-ul la Ploiesti (eu fiind bucurestean, sa ne intelegem:), am aflat de la colegii ploiesteni ca s-a deschis un club nou la doi pasi de iesirea din oras, XS Lounge, varianta „de iarna”. Mi s-a spus ca a existat si un XS Summer Lounge, undeva langa locatia actuala, iar descrierea pe care mi-au facut-o colegii m-au convins sa-l „incerc”.

Din capul locului, trebuie sa subliniez faptul ca m-a impresionat inca dinainte sa intru: locatia este superba! Ma refer la peisaj, la faptul ca este inconjurat de padure, iar asa ceva vezi foarte rar in Bucuresti. Din exterior, mi-a atras atentia asemanarea cu „La Brasserie”: geamuri mari, lumina multa, priveliste spre verdeata si parca simti si inauntru aerul oxigenat de afara. Mi-am zis „ce bine ca am venit”, repet, inca dinaintre sa pasesc inauntru. Pentru ca inauntru am fost „cumparat” 100% de decor. Elegant dar nu cat sa te simti stingher, simplist la modul ca nu e deloc incarcat si sufocant, nici macar cand se umple de oameni, si, recunosc, m-a cucerit culoarea de accent: magenta. Treaba cu magenta asta e ca da foarte bine langa combinatia alb-negru, asa cum e si in cazul de fata, si nu cred sa existe vreo alta culoare de accent mai inspirata pentru un club decat magenta sau mov.

Nu ma asteptam sa arate atat de bine, proabil dintr-o preconceptie de-a mea referitoare la provincie, dar va spun cu mana pe inima ca e la fel de misto ca in LOFT, mai ales ca se aseamana din punct de vedere al culorilor, iar mobilierul alb cu negru, lumanarile ambientale, proiectiile de pe pereti, iti confirma ca n-ai nimerit intr-o discoteca ingramadita, facuta pe graba, cu bani putini. Apropos de bani, oamenii au investit ceva pentru rezultatul asta. Sa ai spatiu sa dansezi dar si sa stai la masa fara sa-ti sufle in ceafa cei de la mesele vecine, asta presupune un design reusit, probabil facut de un specialist.

Nu degeaba am inceput cu top 3 cluburi preferate. La XS Lounge m-am simtit „ca acasa”, fiindca am regasit elemente din conceptul NUBA (proiectiile de pe pereti), LOFT (culorile si stilul aerisit) si La Brasserie (geamurile maaaari de tot, lumina si zona de la intrare). Am facut si cateva poze, care sa confirme ce am spus pana acum si, eventual, doritorii sa stie dinainte cu ce au de-a face 🙂

Bucuresteanul va recomanda XS Lounge, cel mai misto club din zona Prahovei, in care am sa revin de Revelion 😉