Amalia Enache a ales numele bebeluşului. Va naşte într-un spital privat

Peste numai cateva luni, Amalia Enache isi va vedea visul cu ochii, acela de a fi mama. Pana atunci, se pregateste intens pentru noua postura, pentru care nu se simte inca total pregatita.

30 apr. 2016, 12:10
Amalia Enache a ales numele bebeluşului. Va naşte într-un spital privat

Amalia Enache recunoaste ca se documenteaza despre nastere si cresterea si ingrijirea nou-nascutului, si sfaturile vin din toate partile. “Simt ca am nevoie de ajutor, pentru ca nimeni nu s-a nascut invatat, dar cred intr-o combinatie dintre instinctul matern, documentare si sfaturi bune, de la prietene calme si din carti echilibrate”, a declarat ea pentru ziarul Ring.

Ca orice viitoare mamica, ea isi face planuri despre ce fel de mamica va fi: protectoare, relaxata, prietena cu copilul… “Sper sa fiu toate acestea la un loc. Sunt etape foarte diferite in relatia mama-copil, una e cand e bebelus, alta e cand ai copil la scoala sau adolescent. Cred ca sunt provocari fara pauza in acest rol si mai cred ca probabil, undeva tot gresesti ca parinte si in multe alte privinte, faci bine. Am sa ma straduiesc sa tin balanta echilibrata”, a mai spus Amalia.

 A ales numele bebelusului

Prezentatoarea stirilor PRO TV si a emisiunii „Clipa de fericire” a declarat pentru Ring ca stie deja sexul bebelusului si chiar i-a ales numele, insa deocamdata vrea sa pastreze acest mister pentru ea si familia sa. Amalia a ales si spitalul unde va naste –unul privat. „Voi naste intr-un spital privat, desi anumite experiente cu spitale private au fost mult sub asteptari si m-au convins ca nu doar lipsa banilor, a dotarilor si a salariilor cu care se confrunta sistemul de stat ne supara cand ajungem pacienti, ci anumite metehne proaste, pe care, din pacate, le constant transferate din sistemul de stat in cel privat. De fapt imi urmez medicul in care am incredere acolo unde lucreaza, asa am luat decizia”, ne-a mai spus ea.