Amalia Enache, în doliu. Anunţ trist pe Facebook

Amalia Enache, cuvinte emoționante pe Facebook după ce mama ei a murit.

23 ian. 2017, 07:14
Amalia Enache, în doliu. Anunţ trist pe Facebook

„De câte ori o fi stat şi mama mea în poziții imposibile să pot eu să dorm, de câte ori s-o fi uitat nopțile la somnul meu, de câte ori şi-o fi ținut tusea să nu mă trezesc eu, de câte ori m-o fi ținut în brațe la orice oră…Mi-ar fi plăcut să o pot întreba, de când o am pe Alma am parcă tot mai multe întrebări pentru ea. Ce păcat ca nu avem amintiri de când eram bebeluşi! Cred că nu ne-am supăra niciodată mai târziu pe mamele noastre, dacă ne-am aminti cum era atunci”, a scris Amalia Enache pe contul de Facebook.

În mod public, Amalia și-a amintit de mama sa într-o ediție a emisiunii „Doamne de poveste”, de acum câțiva ani. Aceasta a vorbit cu sinceritate și cu vădită emoție despre momentele petrecute alături de cea care i-a dat viață, dar și despre clipele de groaze antemergătoare morții femeii.

„Am avut o mamă foarte calmă, caldă, înțelegătoare. Nu am auzit-o niciodată să ridice vocea. Mă tempera, îmi era o foarte bună sursă de echilibru. Îmi aduc aminte și vocea ei. Mi-e foarte ușor să o văd aici lângă mine. E vorba de un gest care spune foarte multe despre relația dintre noi. Mă mângâia foarte mult pe mâini. Ăsta era gestul meu de afecțiune cu mine, cu fratele meu și cu tatăl. Și râdea foarte mult.”