Amantă înjunghiată de rivală în timp ce întreţinea relaţii sexuale în acelaşi pat cu bunica de 93 de ani

O femeie din localitatea ieşeană Covasna - Costuleni, a ajuns luni la spital, după ce ar fi fost înjunghiată de rivala în dragoste, victima aflându-se în acelaşi pat cu iubitul, dar şi cu bunica acestuia, în vârstă de 93 de ani.

29 ian. 2018, 16:43
Amantă înjunghiată de rivală în timp ce întreţinea relaţii sexuale în acelaşi pat cu bunica de 93 de ani

O femeie în vârstă de 35 de ani, din localitatea ieşeană Covasna – Costuleni a ajuns luni la Spitalul „Sfântul Spiridon”, cu o plagă înjunghiată în spate, după o partidă de amor cu năbădăi.

„C.B., o femeie de 35 de ani, a ajuns astăzi la unitatea noastră cu o plagă înjunghiată în spate, provocată cu un cuţit, hemitorace stâng posterior, hemotorax stâng, cu etilism acut şi o uşoară hipotermie. Din declaraţiile martorilor reiese că pacienta a fost înjunghiată de o altă femeie, care, în momentul în care s-a întors acasă, a găsit-o pe victimă în acelaşi pat cu concubinul ei. În acelaşi pat se afla şi o bătrână, bunica bărbatului, în vârstă de 93 de ani. Din spusele femeii agresoare, cei doi nu se află la prima aventură”, a declarat luni prof.dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD Iaşi, potrivit Mediafax.

Poliţiştii ieşeni vor efectua cercetări în cauză, pentru a stabili ce s-a întâmplat şi ce măsuri vor lua.