Amanta lui Culiţă Sterp, declaraţii despre Carmen de la Salciua şi divorţul momentului

La scurt timp după ce Carmen de la Sălciua a confirmat oficial divorțul de Culiță Sterp, Ramona, presupusa amantă a artistului, a acceptat să vorbească despre întâlnirea neașteptată pe care a avut-o, la începutul acestei luni, cu cei doi. Ramona a subliniat că aventura pe care ar fi avut-o cu soțul lui Carmen de la Sălciua s-a încheiat anul trecut, odată cu izbucnirea scandalului de atunci. 

RomaniaTV.net
28 iun. 2018, 09:00

Ramona a mărturisit că i-a întâlnit pe Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp în urmă cu două săptămâni, scrie cancan.ro. La insistențele unor prieteni, ea a mers la același local, unde cei doi cântăreți aveau de onorat un spectacol. Fosta iubită a lui Culiță Sterp a subliniat că nu a mers să-l vadă pe artist, ci doar a cedat presiunilor amicilor săi.

Citeşte şi Carmen de la Sălciua, reacţie dură pe Facebook: Pe toate grupurile şi site-urile văd numai frustraţi

„Vreau să precizez că am fost acum două săptămâni în localul în care au cântat (n.r.: Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp). Nu am fost pentru el, ci la insistența prietenilor mei am ajuns în localul unde cântau. Nu am vrut să le fac rău sau să le provoc probleme, eu am terminat aventura cu el de foarte mult timp… Nu știu cum s-a ajuns la asta din nou, oricum, știam că aici se va ajunge…”, a declarat Ramona.

Ramona crede că vestita artistă și Culiță Sterp se despart din cauza ei, explicând că apariția sa în același local în care cei doi au cântat ar fi reaprins războiul dintre cei doi.

„Anul trecut am avut o aventură cu el, când s-a întâmplat scandalul… Dar s-a terminat. Posibil ca apariția mea în localul în care au cântat în urmă cu două săptămâni le-a cauzat probleme… chiar îmi pare rău, nu voiam să se ajungă la asta!”, a mai spus focoasa brunetă.