Amanta lui Gheorghe Nichita, o nouă plângere penală împotriva primarului suspendat al Iaşului

Adina Samson, fosta amantă a primarului de Iaşi Gheorghe Nichita, a depus marţi plângere penală la DNA împotriva edilului. Fosta iubită îl acuză pe Gheorghe Nichita de abuzuri fizice, psihice dar şi de natură intimă.

23 iun. 2015, 13:39
Amanta lui Gheorghe Nichita, o nouă plângere penală împotriva primarului suspendat al Iaşului

Fosta iubită a primarului Gheorghe Nichita, Adina Samson, a petrecut marţi cinci ore la DNA Iaşi, unde a dat declaraţii în dosarul în care edilul este cercetat penal pentru abuz.

Citeşte şi: BOMBA ANULUI! Spovedania detectivului aflat pe urmele AMANTEI primarului Gheorghe Nichita VIDEO

Dragomir Tomașeschi, avocatul Adinei Samson: „Am vrut să scoatem la lumină o sumedenie de probe și de încălcări ale legii și de abuzuri incredibile pe care le-a comis Gheorghe Nichita. Mă refer și la abuzuri psihice și chiar fizice. Plângerea vizează amenințarea ei, hărțuirile sexuale, tentativele de viol.”

Angajaţi ai Primăriei şi Poliţiei Locale au fost chemaţi în calitate de martori la DNA,  unde au dat declaraţii.

Avocatul lui Gheorghe Nichita, Marius Striblea a declarat că la Tribunalul Bucureşti se va judeca miercuri solicitarea de cercetare a edilului sub control judiciar.

Marius Striblea a depus cererea de cercetare în libertate deoarece Curtea Constituţională s-a pronunţat că arestul la domiciliu nu este în conformitate cu noile prevederi ale codului penal.

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita este cercetat de procurorii DNA într-un dosar de instigare la abuz în serviciu.

Citeşte şi: Traian Băsescu, despre Gheorghe Nichita: A avut ghinionul să se îndrăgostească de o băsistă

Cercetările care îl vizează pe primarul suspendat al Iașului au început în aprilie, atunci când procurorii au stabilit că acesta s-a folosit de agenții de la Poliția Locală pentru a-și spiona iubita. Gheorghe Nichita se află în prezent în arest la domiciliu.