Amănunte ŞOCANTE. Un fotomodel din DOSARUL de PROXENETISM îşi vindea trupul încă de la 17 ani

Imediat după scandalul izbucnit în dosarul de proxenetism, detalii halucinante ies la iveală despre tinerele acuzate în acest caz. Deşi a negat vehement că ar avea vreo implicaţie, se pare că Rellys Tonu a mai fost implicată într-un dosar de prostituţie când avea doar 17 ani.

06 feb. 2015, 20:14
Amănunte ŞOCANTE. Un fotomodel din DOSARUL de PROXENETISM îşi vindea trupul încă de la 17 ani

Pe numele ei adevarat Raluca Tonu, roscata in varsta de 25 de ani audiata, joi, in dosarul de prostitutie si proxenetism de lux, s-a dezis total de acest scandal. Mai mult, a afirmat public intr-o emisiune televizata ca merge la job-uri de model pentru sume cuprinse intre 300 si 1.000 de lei, ca are un iubit instarit si parinti care inca o mai sustin financiar.

Ei bine, se pare ca Rellys ascunde un trecut tumultuos, cunoscut de tot orasul Calan, in care s-a nascut, oras in care ea a devenit o adevarata vedeta pe plan local. Inca de joi noaptea au aparut informatii potrivit carora tanara ar fi vedeta pe plan local printre baieti, inca de pe vremea cand era minora.

Toata lumea din oras vorbeste ca, la 17 ani, a fost implicata intr-un dosar de prostitutie. S-a si scris in presa locala despre asta. Ea era o fata saraca, a crescut doar cu mama ei. A facut liceul la Hunedoara si nu avea bani de maxi-taxi si statea la ocazie ca sa poata ajunge acasa de la scoala. Mama ei a lucrat ca femeie de serviciu si, ulterior, a iesit la pensie, deci nu a avut deloc o situatie financiara buna. Raluca si-a dorit tot timpul sa isi depaseasca conditia si sa ajunga vedeta la Bucuresti„, a declarat o sursa din Calan, pentru cancan.ro.

La auzul acestor acuzatii, Rellys a luat foc.

Cum sa se spuna despre mine ca am avut boli venerice? Pai eu la 17 ani am avut un accident si am fost internata la un spital din Cluj si, daca as fi avut sifilis, atunci as fi fost in evidenta doctorilor. (n.r. s-a spus la o emisiune televizata, joi noaptea, ca ar fi imbolnavit cinci barbati de sifilis). Eu merg si maine la analize ca sa demonstrez ca nu am sifilis. Dar stii cum e, cand ai un necaz, toata lumea arunca cu pietre in tine„, a declarat Rellys.

CITEŞTE ŞI Simona Traşcă, partidă de SEX cu un politician din Constanţa. STENOGRAMELE o dau de gol

Situatia s-a schimbat atunci cand a venit vorba despre dosarul de prostitutie, iar vedeta Playboy nu a mai fost atat de comunicativa.

Da, toata lumea spune ca a fost un articol in ziarul Hunedoreanul. De fapt, a fost scanata o pagina din ziar, au fost scrise informatii false, iar articolul a fost dat pe Internet. Atunci, eu am depus plangere la Politie. Am fost anchetata intr-un dosar, atunci, la 17 ani, dar nu vreau sa spun despre ce este vorba. Este ceva destul de grav si, in niciun caz, nu este ceva de ras„, a spus vedeta.

CITEŞTE ŞI Secretul TERIBIL al unui bogătaş implicat în dosarul prostituatelor. Iubita lui s-a sinucis la 26 de ani