Amănunte ULUITOARE în dosarul elevelor prostituate din Mehedinţi

Reţeaua de prostituţie se întindea la nivel internaţional. Proxeneţii le duceau pe fete chiar şi în Serbia. Între clienţi se numărau o mulţime de cetăţeni străini, în special italieni, informează România TV.

17 feb. 2015, 12:17
Amănunte ULUITOARE în dosarul elevelor prostituate din Mehedinţi

Reţeaua de prostituate-eleve din Mehedinţi s-a întins şi peste graniţele României. În interceptările din dosar apare o convorbire în care liderul grupării se laudă că poate trimite fete în Serbia. El dezvăluie că are cinci camere în ţara vecină.

Una dintre cele 25 de eleve le-a mărturisit anchetatorilor că mulţi dintre clienţii ei erau italieni. Unul dintre cei trei proxeneţi era specializat în găsirea de clienţi din peninsulă.

Citeşte şi Mărturia şocantă a unei prostituate minore racolate de proxeneţii din Mehedinţi

O altă mărturie care arată cât de renumită era reţeaua din Mehedinţi este a mamei uneia dintre fete. Femeia a văzut de-a lungul timpului o mulţime de maşini cu numere de Germania, Italia sau Franţa în faţa casei liderului reţelei. Deseori fetele se întâlneau acolo cu clienţii.

În presă au fost vehiculate mai multe nume importante care ar fi fost clienţi ai elevelor, printre acestea, al primarului din Baia de Aramă. Edilul însă susţine că implicarea lui este o ficţiune.

„Nu am nicio implicare din niciun punct de vedere. Numele meu nu apare în niciun fel în acest scandal. Nu aş face aşa ceva niciodată. Am un statut, am o familie”, a declarat Rafael Dunarinţiu, primar Baia de Aramă

Cei trei proxeneţi sunt acum în arest. Liderul e după gratii, iar ceilalţi doi sunt în arest la domiciliu.

Citeşte şi Interceptări ŞOCANTE din dosarul prostituatelor minore. „Dă-mi şi mie o rablă ca să îi dau … în seara asta”