Ambasadorul SUA Hans Klemm s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, după audierea liderului PSD la DNA

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, s-a întâlnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, luni, după ce Dragnea a fost audiat la DNA într-un dosar în care ar avea calitatea de suspect.

RomaniaTV.net
13 nov. 2017, 10:09
Ambasadorul SUA Hans Klemm s-a întâlnit cu Liviu Dragnea, după audierea liderului PSD la DNA

Întâlnirea a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, după ce acesta s-a întors de la audierile de la DNA.

Întrevederea a durat aproximativ o jumătate de oră, potrivit News.ro.

Reprezentanţi ai PSD au susţinut că întrevederea ambasadorului american cu liderul PSD ar fi fost stabilită în urmă cu zece zile, pentru a discuta despre înfiinţarea Muzeului Holocaustului la Bucureşti. La întâlnire a luat parte şi istoricul Radu Ioanid, director al Departamentului de Arhivă a Muzeului Holocaustului din Washington.

Liviu Dragnea a fost audiat la DNA, luni dimineaţă, iar potrivit unor surse judiciare el ar avea calitatea de suspect în dosarul vizând firma Tel Drum.

Dragnea nu a făcut declaraţii nici la intrarea şi nici la ieşirea de la DNA. El a fost aşteptat la DNA de zeci de membri ai PSD, între care vicepremierul Paul Stănescu, senatorul Claudiu Manda, secretarul general al PSD Marian Neaccu.

Citeşte şi: Liviu Dragnea, audiat la DNA într-un nou dosar de corupţie. Miting de susţinere pentru liderul PSD în faţa sediului DNA UPDATE