Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a afirmat că nu-l cunoaşte pe Adrian Zuckerman, viitorul ambasador

Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii, a afirmat, miercuri, la Alba Iulia, că nu-l cunoaşte pe Adrian Zuckerman, cel despre care preşedintele Donald Trump şi-a anunţat intenţia de a-l nominaliza ca ambasador în România.

RomaniaTV.net
25 iul. 2018, 15:57
Ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a afirmat că nu-l cunoaşte pe Adrian Zuckerman, viitorul ambasador

„Nu-l cunosc”, a declarat Hans Klemm, întrebat de jurnalişti dacă îl ştie pe posibilul viitor ambasador în România, potrivit Agerpres.

Hans Klemm a mai spus că deocamdată nu i s-a terminat mandatul şi nici nu ştie când anume i se va termina acesta. „Depinde de Senatul Statelor Unite”, a declarat Klemm.

El a adăugat că după ce preşedintele SUA va face nominalizarea şi viitorul ambasador va fi confirmat de către Senat, atunci se va gândi, alături de soţia sa, ce vor face în viitor.

Preşedintele Donald Trump şi-a anunţat marţi, într-un comunicat postat pe site-ul Casei Albe, intenţia de a-l nominaliza ca ambasador al Statelor Unite în România pe Adrian Zuckerman, din New Jersey. Potrivit comunicatului citat, Zuckerman a emigrat în Statele Unite din România la vârsta de 10 ani şi vorbeşte fluent român.

Citeşte şi: Adrian Zuckerman, care a emigrat la 10 ani din România, nominalizat pentru postul de ambasador al SUA