Ambros Martin, prima reacţie după eliminarea României de la CM HANDBAL

Martin Ambros a vorbit după meciul pierdut de România în fața Cehiei, scor 27-28. Selecționerul e de părere că adversarii meritat acest succes.

11 dec. 2017, 18:41
Ambros Martin, prima reacţie după eliminarea României de la CM HANDBAL

Martin Ambros este dezamăgit după eliminarea României de la CM.

„Am pierdut azi. Cehia a fost mai bună, mai ales pe final și în momentele importante. Au revenit de fiecare dată, mai ales în momentele critice ale meciului. Au avut o singură ocazie să revină pe tabelă. Nu e ușor cu niciun adversar, mai ales în optimile de finală. Ele au jucat foarte inteligent, rapid, mai ales în repriza a doua. Noi am fost mai obosiți, am fost sub presiune. Nu am fost suficienți de buni și norocoși în anumite situații. Trebuie să fim mândri de această echipă, a arătat foarte multă dorință și motivație. Ar fi trebuit să fim mai relaxați. Ne-am dorit foarte mult, nu vă puteți imagina cât de mult. Dar asta nu e bine pentru că asta nu ne-a lăsat să jucăm așa cum ne-am fi dorit”, a zis Martin Ambros la TV Telekom Sport.

ROMÂNIA-CEHIA 27-28. „Tricolorele”, ELIMINATE de la CM HANDBAL cu un gol primit în ULTIMA SECUNDĂ

„Mi-e foarte greu să găsesc cuvintele să descriu acest meci. Rezultatul n-a fost de partea noastră chiar dacă ne-am dorit enorm să câștigăm. Nu știu ce s-a întâmplat în ultimele minute. Am pus o presiune suplimentară pe noi. Nici nu știu ce să vă răspund. Am luat în serios această echipă, dar nu ne așteptam la un așa joc”, a spus şi Cynthia Tomescu.