Ambulanţă care transporta un copil la un spital din Iaşi, implicată într-un accident de circulaţie

O autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, care transporta un copil cu o amputaţie de deget la Spitalul "Sf. Maria" din Iaşi, a fost implicată, joi după-amiază, într-un accident de circulaţie, pe raza comunei Muntenii de Jos.

25 oct. 2018, 13:47
Ambulanţă care transporta un copil la un spital din Iaşi, implicată într-un accident de circulaţie

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, ambulanţa, în care se aflau şoferul, o asistentă medicală şi pacientul, a lovit din spate un autoturism în care era doar conducătorul auto, în urma impactului nefiind înregistrare victime.

„Ambulanţa se deplasa din Bârlad spre Iaşi, iar pe raza comunei Muntenii de Jos, la intrarea în municipiul Vaslui, a lovit din spate un autoturism. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. În urma accidentului, traficul a fost blocat în zonă pentru doar câteva minute. Poliţiştii rutieri efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs evenimentului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, Aurora Popa, a precizat că pacientul a fost preluat de o altă ambulanţă pentru a fi transportat la Iaşi.