Ambulanţă lovită de o maşină în Dâmboviţa, o asistentă a fost rănită

O asistentă a fost rănită după ce ambulanţa în care se afla a fost izbită de o maşină în judeţul Dâmboviţa. Şoferul autoturismului spune că a încercat să evite o altă maşină care se angajare într-o depăşire periculoasă.

26 oct. 2017, 07:51
Ambulanţă lovită de o maşină în Dâmboviţa, o asistentă a fost rănită

O ambulanță care transporta o mamă cu un copil a fost lovită de o mașină a cărui șofer a pierdut controlul volanului, în localitatea Braniștea, din județul Dâmbovița. Potrivit reporterpenet.ro, de vină ar fi un treilea șofer care a încercat să facă o depășire prin triplare. O asistentă din ambulanță a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-a lovit la spate.

Ambulanța transporta la Spitalul din Titu un copil cu febră mare, însoțit de mama sa. Pe DJ 701, în localitatea Braniștea, ambulanța s-a trezit cu o mașină în față. Șoferul autoturismului spune că a încercat să evite o altă mașină care se angajare într-o depășire periculoasă.

„Ambulanța venea dinspre Târgoviște iar eu mergeam înspre Târgoviște. O mașină a intrat în depășire, a făcut o triplare. Eu am evitat impactul ca să nu lovesc frontal, am tras dreapta și am intrat în derapaj și am atins salvarea. Autospeciala era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune”, ne-a spus Marius Stan, șoferul autoturismului.

Atât ambulanța cât și autoturismul au fost serios avariate. Asistenta de pe ambulanţă a suferit răni ușoare. Pacientul a fost preluat de o altă ambulanță și a ajuns cu bine la spital.

Drumul a fost blocat mai bine de o oră pentru măsurătorile poliției.

Poliția efectuează cercetări pt stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.