Amendă record pentru un şofer teribilist. A fost urmărit de trei echipaje de poliţie şi a rămas fără 10.000 de lei şi fără permis

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Vaslui a încasat o amendă record, după ce a încălcat legea în repetate rânduri.

RomaniaTV.net
17 dec. 2018, 18:24
Amendă record pentru un şofer teribilist. A fost urmărit de trei echipaje de poliţie şi a rămas fără 10.000 de lei şi fără permis

Tânărul a depășit viteza legală cu 80 km/h, a refuzat să oprească la semnale polițiștilor și, mai mult de atât, a circulat cu o mașină care nu avea inspecția tehnică periodică și nici pneuri de iarnă.

Coșmarul acestuia a început după ce a fost prins rulând cu o viteză de 180 de kilometri pe oră pe drumul european E 581, între localitățile Bârlad și Crasna. A fost oprit de un echipaj de poliție, însă tânărul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Aceștia au apelat la ajutorul colegilor, însă tânărul n-a putut fi capturat. În cele din urmă, însă, el s-a predat când n-a mai avut scăpare, fiind prins pe un drum lăturalnic înfundat.

„Având în vedere circumstanțele și refuzul repetat de a opri la semnalele polițiștilor, conducătorul auto a fost imobilizat de agenți În urma verificărilor efectuate, bărbatul de 23 de ani nu a putut prezenta documentele solicitate cu ocazia controlului”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță, conform Libertatea.

Tânărul a fost amendat cu suma de 10.005 lei, dar a rămas și fără permisul de conducere pentru 90 de zile și i-au ridicat certificatul și plăcuțele de înmatriculare până la remedierea deficiențelor.