ALERTĂ în Vaslui. Pirotehniştii, chemaţi de urgenţă din cauza unei serviete suspecte. Înăuntru era CEAPĂ

Alertă de gradul zero la Vaslui pentru o ceapă. Vorbim despre o ameninţare cu bombă la Centrului de Afaceri din Vaslui. Zeci de funcţionari au fost evacuaţi după ce o servietă suspectă a fost descoperită pe trotuarul din faţa instituţiei. Pirotehniştii au venit de urgenţă, dar au descoperit în servietă două cepe şi o doză de bere.

03 sept. 2015, 06:57

O servieta suspectă, lăsată în fața Centrului de Afaceri din Vaslui, a pus pe jar, joi dimineață, autoritățile vasluiene. Încă de la primele ore, zona a fost blocată. Pirotehniștii SRI-ului au venit de urgenţă la fața locului. Angajații de la „Evidența Populației”, instituție care își desfășoară activitatea în interiorul clădirii Centrului de Afaceri, nu au fost lăsați să intre în interior, până la clarificarea situației.

Potrivit vremeanoua.ro, în interiorul servietei buclucașe, pirotehniștii au găsit două cutii cu bere, o ceapă și o pungă cu covrigi. Întrucât „pericolul” a trecut, angajații de la „Evidența Populației” au fost lăsați să intre în clădire, pentru a-și relua activitatea.