Ameninţare GRAVĂ: O RACHETĂ din Rusia, trasă din Crimeea, ajunge în România în câteva MINUTE

E lucrul cel mai grav pe care îl trăieşte România. Dar ce s-ar putea întâmplă cu România dacă Rusia trage o rachetă din Crimeea către Europa.

23 feb. 2015, 10:20
Ameninţare GRAVĂ: O RACHETĂ din Rusia, trasă din Crimeea, ajunge în România în câteva MINUTE

În timp ce Vladimir Putin soarbe tacticos şampanie şi încheie armistiţii de formă cu lideri ai statelor occidentale, lucruri greu de descris în cuvinte se întâmplă în Ucraina lovită de setea rusească.

Deşi se fereşte să spună că a deschis un război pe teritoriul Ucrainei, Vladimir Putin vrea să aibă din ce în ce mai multă putere. „Vrea să răstoarne clasamentul marilor puteri ale lumii. În aceste momente liderul de la Kremlin mai are nevoie de 50 de kilometri pentru a-şi construi un coridor sigur până în Crimeea. Crimeea nu e nici lângă Estonia, nici lângă Polonia, e lângă România.

Citeşte şi România, pe lista ŢINTELOR RUSIEI. Anunţ TERIFIANT al unui general NATO. Riscăm un RĂZBOI NUCLEAR

Un avion, dacă plecă de pe o bază aeriană din Simferopol, face până la Bucureşti câteva minute. O rachetă trasă din Crimeea face, până în orice punct de pe teritoriul României, câteva minute.

Eu aş fi foarte atent în acest context internaţional. E lucrul cel mai grav pe care România îl trăieşte în ultimele decenii”, a declarat Armand Goşu, în emisiunea unui post de televiziune.