AMENINŢĂRI MAFIOTE fără precedent în România. Interlopii i-au săpat unui senator un MORMÂNT în curte

Un parlamentar din Iaşi a solicitat protecţia SPP după ce unul dintre cei mai activi membri ai clanului interlop Tănase l-a ameninţat cu moartea. Senatorul UNPR Ionel Agrigoroaei a depus o plângere la Poliţie, pentru ameninţare şi distrugere, invocând unele acte de intimidare desprinse din tehnicile mafioţilor sicilieni. Romii i-ar fi spus soţiei sale că "e păcat că trebuie să moară atât de tânără", iar în curtea vilei i-a fost săpată o groapă, despre care i s-a spus că îi va fi mormânt.

24 nov. 2014, 06:59

Serviciile speciale din România sunt în alertă de două zile după ce un senator din Iaşi a fost ameninţat cu moartea de un membru al clanului interlop Tănase. Parlamentarul Ionel Agrigoroaei a formulat sâmbătă o plângere penală la Poliţie, dar şi o solicitare către ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Oprea, în care susţine că viaţa îi este pusă în pericol după ce a primit mai multe ameninţări directe că va fi ucis, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi Poliţist SFIDAT la IALOMIŢA de doi fraţi INTERLOPI

Senatorul este terorizat de aproximativ trei săptămâni de către un tânăr de 19 ani, pe nume Vandam Constantin, membru al familiei Tănase. Tânărul a săpat zilele trecute o groapă în curtea în care locuieşte Ionel Agrigoroaei, despre care i-a spus acestuia că îi va fi mor­mânt. Situaţia a degenerat sâmbătă, atunci când, la orele dimineţii, acelaşi Vandam i-a spus soţiei senatorului că „este păcat că trebuie să moară atât de tânără”. În aceeaşi zi, pe lângă plân­gerea înaintată Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi, Agrigoroaei a formulat o interpelare ministrului Gabriel Oprea, vicepremier al Româ­niei, în care solicită protecţia din partea Serviciului de Pază şi Protecţie sau din partea unei alte structuri a statului.

Citeşte şi Mama unui jurnalist a fost AMENINŢATĂ de interlopi în propria casă

Vandam Constantin a devenit proprietar pe un cat al vilei în care locuieşte Agri­goroaei în urmă cu câteva luni. Modul de dobândire a acelui corp este cel pu­ţin curios. Din cauza unui credit neplătit de către firma senatorului, executorii judecă­toreşti au scos la licitaţie corpul C1 al imobilul. A fost scos la licitaţie doar acel cat întrucât doar el fusese pus gaj în momentul în care Ionel Agrigoroaei a contractat împrumutul. După fina­li­zarea procedurilor de executare, Van­dam Constantin s-a mutat în partea sa de casă, separată de un zid de restul imo­bilului, în care continuă să lo­cuiască şi Ionel Agrigoroaei şi familia sa.

Potrivit solicitărilor înaintate autorităţilor, dar şi a de­claraţiilor oferite de către Ionel Agri­goroaei, din acel moment a început o amplă acţiune de intimidare, scopul final fiind, susţine senatorul, evacuarea sa din întregul imobil.

Vandam Constantin nu se află la prima abatere. În luna mai, tânărul i-a atacat cu un topor pe reprezentanţii unui service auto, ima­ginile făcând atunci în­conjorul presei naţionale.

VEZI şi Ritual de INIŢIERE în clanurile MAFIEI. Poliţia a confiscat o înregistrare VIDEO