Americanii au inventat ALCOOLUL PUDRĂ. Acesta poate fi consumat şi în mâncare

Americanii au reușit să creeze o formă neașteptată sub care se găsește alcoolul. Ei au inventat o pudră specială care poate fi pusă în orice băutură sau chiar în mâncare.

RomaniaTV.net
20 apr. 2014, 15:20
Americanii au inventat ALCOOLUL PUDRĂ. Acesta poate fi consumat şi în mâncare

Produsul se numeste Palcohol, acesta fiind aprobat de autoritatile in domeniu din SUA. Compania care il produce, Lipsmark, sustine ca acesta poate fi luat si consumat oriunde.

Palcohol se poate dovedi util si atunci cand consumatorul nu are la dispozitie lichidul necesar pentru a-l dizolva. El poate opta pentru o mancare asezonata cu putina pudra alcoolica. Daca e combinat cu lichid, praful trebuie adaugat peste o cantitate de 150 ml, potrivit ziare.com.

Praful contine atat alcool, cat si indulcitori, urmand a fi vandut in magazinele de bauturi. Compania studiaza inca potentialul combinatiei dintre mancare si ineditul produs. Problema este pusa de faptul ca alcoolul dispare in procesul prepararii mancarii. Dintr-un asemenea motiv, Palcohol trebuie adaugat dupa ce hrana este gatita.

Lipsmark avertizeaza ca praful nu trebuie inhalat pe caile nazale, asemenea drogurilor. Produsul este disponibil in cinci variante, in functie de gustul preferat de consumator. Palcohol va putea fi comandat si online de catre cei care doresc sa aiba parte de o experienta cu totul noua fata de cea obisnuita. Vanzarile vor incepe in aceasta toamna.