„Americanu”, prins de poliţişti. Tâlharul care a speriat Europa şi SUA a fost arestat la Suceava

Un tâlhar extrem de periculos care a terorizat România, Europa şi Statele Unite ale Americii a fost arestat la Suceava. Infractorul poreclit "Americanu'" a fost prins după ce a dat mai multe spargeri în Bucovina, iar anchetatorii au descoperit că el a fost condamnat şi în Marea Britanie după ce a atacat o tânără cu un pistol cu electroşocuri, informează România TV

11 sept. 2015, 06:49
„Americanu”, prins de poliţişti. Tâlharul care a speriat Europa şi SUA a fost arestat la Suceava
Daniel Lungu, zis Dan Americanu, are 29 de ani şi este din judeţul Suceava. Acesta este liderul unei grupări de tâlhari care îşi terorizau victimele. Din bandă, mai făcea parte şi un taximetrist care îi ducea pe ceilalţi membrii la domiciliile victimelor.
 
Un bătrân de 78 de ani din Pătrăuţi, judeţul Suceava, a fost una dintre victimele tâlharilor. Hoţii au plecat din casa lui cu 10 mii de lei şi 1.600 de dolari, după ce l-au ameninţat cu moartea şi l-au imobilizat.

O altă spargere a fost dată în casa unei familii plecate în concediu.

Citeşte şi O bandă de infractori minori au băgat SPAIMA în locuitorii din Roman VIDEO

Poliţiştii i-au reţinut pe cei cinci indivizi periculoşi, în noaptea de joi, după ce au făcut mai multe percheziţii. Americanu şi un alt individ au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
 
Americanu a mai făcut închisoare şi în Anglia, unde a atacat în plină stradă o femeie cu un pistol cu electroşocuri.