Amintirea acelei NOPŢI o va bântui toată viaţa: O MIREASĂ a vrut să se distreze înainte de NUNTĂ

O tânără din Marea Britanie a vrut să se distreze înainte de nuntă, organizând o petrecere a burlăciţelor într-un hotel, dar a rămas şocată după ce a descoperit de la ce venea mirosul insuportabil din camera de lângă. Cu toate acestea, doar în dimineaţa următoare s-a descoperit că duhoarea provenea de la un cadavru.

15 aug. 2013, 05:44
Amintirea acelei NOPŢI o va bântui toată viaţa: O MIREASĂ a vrut să se distreze înainte de NUNTĂ

Katherine Gillander şi Chelsea Montgomery, două dintre invitatele unei petreceri organizate de o mireasă înainte de nuntă, au povestit că încă de când au ajuns la pensiunea respectivă, în cursul zilei de vineri, au simţit un miros îngrozitor venind din camera de lângă, potrivit The Sun.

Citeşte şi DESCOPERIRE MACABRĂ la Iaşi: Cadavru mâncat de şobolani

Femeile s-au cazat într-o cameră la Casa de oaspeţi Benson din Essex, în speranţa unei seri distractive, de neuitat, dar au ajuns să fie obligate să simtă mirosul înţepător al unui cadavru în putrefacţie, după ce un bărbat de 40 de ani a murit în camera vecină. Mai mult, deoarece victima era un locatar pemanent, angajaţii localului nu au putut intra în miezul nopţii să vadă despre ce este vorba.

El a fost găsit de abia în cursul zilei de sâmbătă, când o femeie de serviciu a făcut descoperirea macabră şi a chemat poliţia, asta nu înainte că miresei să îi fie rău din cauza duhorii insuportabile. Autorităţile au ajuns la concluzia a fost vorba de o moarte naturală şi nu sunt suspiciuni de crimă.

Citeşte şi Moarte suspectă într-un hotel din Suceava. Un bărbat de 60 de ani a fost găsit mort

„A fost o petrecere a burlăciţelor din Iad. Mirosul a fost insuportabil. Erau muşte care zburau peste tot. Toată lumea se plângea. Miresei i-a fost atât de rău că a vomitat toată noaptea. Am petrecut tot weekend-ul dând cu deodorant peste tot. Ulterior ni s-a spus că bărbatul locuia acolo de peste trei ani şi era mort de câteva zile„, a povestit Chelsea, una dintre invitate.