AMNISTIA fiscală pentru PENSIONARI şi MAME, pe ordinea de zi a plenului Senatului

Biroul Permanent al Senatului a decis să adauge pe ordinea de zi a plenului de luni proiectul de lege privind amnistia fiscală în cazul pensionarilor cu debite şi al mamelor care au beneficiat de indemnizaţie pentru creşterea copilului.

25 aug. 2014, 12:37
AMNISTIA fiscală pentru PENSIONARI şi MAME, pe ordinea de zi a plenului Senatului

Vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu a declarat, luni, că Biroul Permanent a luat în discuţie şi a decis completarea ordinii de zi.

Firea: PDL a avut ocazia să adopte măsuri în beneficul oamenilor în 2009-2012, dar au comis abuzuri

„Este vorba despre proiectul de lege privind scutirea la plată a unor debite provenite din pensii; proiectul de lege pentru completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului 111 din 2010 privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copilului. Un alt punct este cel privind unele măsuri referitoare la veniturile de natură salarială ale personalului plătit din fonduri publice, aflată în procedură de reexaminare’, a declarat Cristian Dumitrescu, scrie Agerpres.

De asemenea, pe ordinea de zi a plenului de luni se mai află şi proiectul de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator.

Guvernul a adoptat pe 20 august proiectele de lege privind amnistia fiscală în cazul pensionarilor şi al mamelor care înregistrează debite după ce veniturile le-au fost calculate greşit.