AMNISTIA fiscală şi reducerea CAS, dezbătute săptămâna viitoare de Camera Deputaţilor

Proiectele de lege privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale la angajator şi amnistia fiscală pentru pensionari, dar şi moţiunea simplă 'PSD are alergie la justiţie', vor fi dezbătute şi votate în şedinţele de plen ale Camerei Deputaţilor săptămâna viitoare luni şi marţi. 

02 sept. 2014, 10:50
AMNISTIA fiscală şi reducerea CAS, dezbătute săptămâna viitoare de Camera Deputaţilor

Secretarul acestui for legislativ, Niculae Mircovici, a declarat, după şedinţa Biroului Permanent, că cele două proiecte de lege vor primi raport din partea Comisiilor de specialitate în această săptămână, astfel încât luni, 8 septembrie, de la ora 16,00, să fie dezbătute şi marţi, 9 septembrie, să primească vot final, informează Agerpres.

Potrivit lui Mircovici, moţiunea simplă va fi dezbătută de plen luni de la ora 17,00, pentru ca marţi, 9 septembrie, să fie votată.

‘Timpii (n.r. de dezbatere pentru grupurile parlamentare) şi celelalte elemente legate de această moţiune simplă vor fi stabilite în şedinţa Biroului Permanent de luni, în aşa fel încât marţea viitoare, la ora 13,00, să poată fi dat votul final pe proiectele care vor fi discutate luni şi pe moţiunea prezentată de opoziţie’, a spus marţi Mircovici.

AMNISTIA fiscală pentru MAME, PENSIONARI şi PROFESORI, ADOPTATĂ de Senat VIDEO

Pe agenda Camerei Deputaţilor a rămas în aşteptare din sesiunea ordinară trecută, pentru dezbatere, moţiunea simplă intitulată ‘PSD are alergie la Justiţie’ depusă de PDL şi PNL pe 2 iulie.

Moţiunea simplă a PNL şi PDL este îndreptată împotriva ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, Opoziţia solicitându-i acestuia să explice care a fost implicarea sa în ‘cazul Duicu’ şi în propunerea Elisabetei Ponea pentru şefia Secţiei Judiciare a DNA.