Amon Amarth concertează la Bucureşti pe 29 aprilie

Trupa suedeză de death-metal Amon Amarth va susţine un concert la Bucureşti pe data de 29 aprilie, la Arenele Romane. Concertul este organizat de către Promusic Events şi Maximum Rock. Acesta este al doilea concert pe care îl susţine suedezii în România, precedentul având loc în noiembrie 2011.

18 apr. 2014, 19:52
Amon Amarth concertează la Bucureşti pe 29 aprilie

Cu ocazia acestui eveniment Amon Amarth îşi va promova noul album intitulat „Deceiver of the Gods”, apreciat de către presa de specialitate drept unul dintre cele mai bune discuri ale suedezilor.

În deschiderea acestui concert vor cânta ieşenii de la  God – The Barbarian Horde şi Hypnos din Cehia.

Organizatorii au anunţat că au mai rămas puţin peste 200 de bilete diponibile din cele 1.000 puse iniţial în vânzare. Biletele pot fi procurate prin card şi din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas sau online pe www.eventim.ro la preţul de 95 de lei. Biletele vor putea fi procurate şi în ziua concertului, doar la intrarea în Arenele Romane, la preţul de 110 lei.

Amon Amarth este una dintre cele mai importante trupe death-metal din lume, înfiinţată încă din 1992. Albume precum „The Crusher”, „The Avenger” sau „Fate of Norns” au avut un succes remarcabil în zona metalului extrem. În turneele purtate de-a lungul anilor au urcat pe aceeaşi scenă pe care au cântat trupe mari: Deicide, Six Feet Under, Marduk, Dimmu Borgir şi Slayer.