Amor cu final neaşteptat în Vaslui. Ce a făcut o doamnă atunci când soţul a surprins-o cu mai tânărul amantul în fapt

Caz șocant în comuna Tutova, petrecut sâmbătă seară târziu, în jurul orelor 22.00. Un tânăr de 28 de ani, M.I., din localitatea Coroiu, comuna Tutova, a fost înjunghiat de o vecină, O.D., de 48 de ani, în spate și pe mâni. Motivul agresiunii a fost unul extrem de ciudat, pe care vor încerca să-l deslușească oamenii legii. Poliția a deschis dosar penal în care femeia este cercetată pentru loviri și alte violențe, iar tânărul pentru tentativă de viol. Gurile rele spun că femeia, D.O, este cam „rea de muscă” și că tânărul era la ea pentru o partidă de amor, moment în care i-a surprins concubinul femeii, iar aceasta s-a "apărat" lovindu-l cu cuțitul, dar cu milă, pentru că tânărul nu are decât câteva zgârâieturi.

RomaniaTV.net
27 mai 2018, 08:53
Amor cu final neaşteptat în Vaslui. Ce a făcut o doamnă atunci când soţul a surprins-o cu mai tânărul amantul în fapt

Tânărul M.I. din comuna Tutova, localitatea Coroiu, a ajuns aseară, în jurul orelor 23.00, la spitalul bârlădean, adus cu Ambulanța, scrie vremeanoua.ro. Agresiunea s-a petrecut în satul Coroiu și tânărul a fost adus la Centrul de Permanență din Tutova, unde cadrul medical de gardă i-a acordat primele îngrijiri până la sosirea Ambulanței.

Citeşte şi Tânărul care şi-a ucis soţia şi apoi a încercat să îşi ia viaţa, MESAJ CUTREMURĂTOR lăsat pe peretele unde a avut loc tragedia

„La Compartimentul de Primiri Urgențe Bârlad, din cadrul spitalului din localitate a fost diagnosticat cu traumatism cranio facial, plagă înjunghiată nepenetrantă hemitorace drept, plagă înjunghiată mâna dreaptă. Este internat la secția Chirurgie, în stare stabilă”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

Polițiștii sosiți la fața locului au întocmit un dosar penal pentru loviri și alte violențe (femeia) și tentativă de viol (bărbatul de 28 de ani). Din primele cercetări a reeșit că M.I., de 28 de ani s-a dus acasă la femeia de 48 de ani, cu care este vecin. Cei doi se pare că ar avea o relație amoroasă, pe care voiau să o consume aseară, dar ghinion, concubinul femeii a sosit acasă! Femeia, cunoscută de vecini ca fiind amatoare de amor la liber cu oricine, s-a „apărat” mimând o agresiune asupra ei și a dat cu cuțitul în tânărul de 28 de ani, dar mai cu milă, că nu l-a tăiat, mai mult l-a zgârâiat pe tânăr. Rămâne ca cercetările polițiștilor să stabilească ce s-a întâmplat mai exact în acest caz.