Amor între o profesoară şi un elev, la Timişoara VIDEO

Scandal la un liceu din Timişoara. O profesoară şi un elev au fost filmaţi în timp ce se sărutau şi se mângâiau într-o sală de sport. După ce imaginile cu scenele intime au fost făcute publice, profesoara şi-a prezentat demisia.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 13:36
Amor între o profesoară şi un elev, la Timişoara VIDEO

O profesoară din Timişoara, în vârstă de 23 de ani, a fost filmată în timp ce se pipăia şi se săruta cu unul dintre elevi, într-o sală de sport.

Dânsa este colaboratoare. A fost angajată în luna noiembrie, cu o jumătate de normă. E posibil ca scena să fi fost filmată când dânsa nu avea ore la noi. Oricum, nu îi vom mai da ore, pentru că băiatul este minor, iar gesturile sunt condamnabile. Nu este cadru didactic, este balerină la Operă. E colaboratoare şi a primit ore pentru că o colegă nu mai putea duce ore suplimentare. Am înţeles că îşi va da demisia„, a declarat pentru România TV Maria Cleşiu, directorul Colegiului Naţional Ion Vidu.

Tânărul de 17 ani este unul dintre cei mai buni balerini ai liceului de specialitate. Este un elev olimpic, care de anul trecut dansează la Opera Naţională din Timişoara.

După apariţia imaginilor cu scene intime, profesoara şi-a prezentat demisia.