Amy Adams a primit o stea pe Walk of Fame VIDEO

Actrița Amy Adams a ratat în acest an Globul de Aur pentru cea mai bună actriță, dar meritele sale au fost recunoscute prin primirea unei stele pe Walk of Fame de la Hollywood, relatează Reuters.

12 ian. 2017, 06:29

Amy Adams, în vârstă de 42 de ani, a primit această recunoaștere pentru ultimul său rol din filmul sci-fi al Paramount Pictures, „Arrival”, care i-a adus mai multe nominalizări în timpul sezonului de premii de la Hollywood, potrivit Agerpres.

Actrița a jucat și în filmul lui Tom Ford „Nocturnal Animals”, care i-a adus elogii din partea criticii.

Amy Adams, care a fost însoțită la ceremonie de soțul și fiica sa, dar și de partenerul din „Arrival” Jeremy Renner, și-a reamintit de anii săi de început de la Hollywood și de drumul parcurs până în prezent. „Când am venit prima dată la sectorul Disney, cred că era 21 ianuarie 1999, nu că îmi aduc aminte totul, a fost prima mea probă pe care am dat-o vreodată la Hollywood și niciodată nu mi-am imaginat că voi ajunge în acest moment și voi primi această distincție”, a spus actrița.

„Nu mă așteptam nici să primesc un telefon prin care eram anunțată că Steven Spielberg vrea să mă cunoască, că vrea de fapt să-mi dea un job. Și când mă așteptam să părăsesc definitiv această industrie, Phil Morrison a apărut cu ‘Junebug'”, a povestit ea.

Adams s-a făcut remarcată la Hollywood cu rolul din filmul din 2002 al lui Spielberg „Catch Me If You Can”, alături de Leonardo DiCaprio, și a primit prima nominalizare la Oscar pentru rolul de femeie însărcinată cu probleme din „Junebug” (2005).

Actrița va relua în curând rolul Prințesa Giselle în „Disenchanted”, un sequel al filmului din 2007 al Disney „Enchanted”.

Walk of Fame, o porțiune lungă de o milă de pe Hollywood Boulevard, a onorat multe persoane influente din industria de divertisment din anii ’60, cel mai recent primind câte o stea actorii Viola Davis și Jeff Bridges.