Ana Maria Mocanu şi coşmarul care o bântuie: „Am pierdut sarcina” FOTO

Ana Maria Mocanu si-a deschis inima in fata mamei si i-a facut o marturisire grea. "Pacatoasa" a povestit cel mai greu moment din viata ei, cand a pierdut o sarcina.

08 dec. 2014, 10:23
Ana Maria Mocanu şi coşmarul care o bântuie: „Am pierdut sarcina” FOTO

Roscata i-a povestit mamei ei cum a trebuit sa renunte la sarcina din cauza faptului ca a luat foarte multe pastile, a fumat si a mers la solar, scrie cancan.ro. Aparitia sangerarilor, care prevestesc un avort spontan, a fost momentul in care Ana s-a hotarat sa renunte la sarcina.

Citeşte şi Ana Maria Mocanu, şedinţă foto FIERBINTE în sala de forţă GALERIE FOTO

„Despre Andrei? Ce ai vazut la emisiune? M-ai luat ca atunci cand eram mica. Un an si jumatate am stat cu el! Ne-am despartit pentru ca nu eram facuti unul pentru celalalt. El pleca mereu, eu munceam. S-a intamplat acum multi ani. Am luat decizia sa nu pastrez copilul pentru ca eu luasem multe pastile, fusesem la solar, fumam si m-am gandit ca exista riscul sa nu fie un copilas normal. Embrionul deja se desprinsese si aparusera sangerarile… Am vrut un pic asa sa-l pastrez. Si el isi dorea copilul. Dar, am zis ca eram prea mica. Ce faceam eu cu un copil? Stiam eu ce sa fac cu el? Voi erati plecati, eu si Andrei ne certam mai mereu, eu eram numai cu fetele. Eu imi doream orice. Imi pare rau ca nu l-am pastrat”, i-a spus Ana Maria Mocanu mamei sale.